Как да нося корсет за отслабване?

За да намалите талията си по естествен начин и да подчертаете извивките на тялото си, можете да изберете дреха за отслабване d’a.

За да отслабнат, много жени са попаднали под чара на корсета за отслабване с оглед на неговата ефективност в тази област.

Ние ще ви обясним всичко за това как да го носите и как да го използвате, за да премахнете мазнините от тялото си.


Table of Contents

Какво представлява корсетът за отслабване?“

Когато страдате от наднорменото си тегло и излишните килограми ви притесняват до такава степен, че ви болят, нямате друг избор, освен да потърсите решение.

Има различни начини за действие за постигане на тази цел, която на пръв поглед може да изглежда много сложна, но с помощта на правилната информация ще откриете на свое разположение няколко метода, които ви позволяват да постигнете много добри резултати и то доста бързо.

Истината е, че най-ефективният метод срещу излишните килограми си остава добрата диета чрез намаляване на приема на калории.

Този начин на действие обаче си остава труден за въвеждане, тъй като изисква строгост, дисциплина и стоманен ум, за да не се поддаваме на фаст фууд, шоколад и всяка друга калорична храна, която е под носа ни по цял ден.

За да улесните отслабването си и да успеете да постигнете доста бързо по-добри резултати, можете да изберете облекло, предназначено за премахване на телесните мазнини, като известния корсет за отслабване на Ким Кардашиян например. Този стил облекло ще може да ви помогне в тази битка срещу мазнините по корема, бедрата и всички други области на човешкото тяло, които лесно складират тези телесни мазнини.

За да разберете по-добре, корсетът за отслабване е дреха за отслабване, снабдена с материя, способна да стимулира потенето на тялото ( изпотяване) и изгарянето на повече мастни клетки.

Той се носи около талията, като при някои модели обгръща бедрата и гърдите. Този талисман веднага придава по-тънък силует, идващ от стягането, което упражнява върху тялото, което ви позволява незабавно да загубите няколко сантиметра от талията, което води до елегантен външен вид с плосък корем.

Разбира се, още в първите дни от използването му, веднага щом спрете да го носите, се връщате към обичайната си форма на тялото, докато ако се налага да го носите ежедневно, той ви позволява да отслабнете много бързо, до деня, в който силуетът ви ще бъде напълно различен и затова този интересен аксесоар за отслабване !

Как да облечете тази дреха за отслабване?

По отношение на нейното поставяне и начина, по който трябва да я носите, няма нищо по-просто, защото се извършва в няколко малки стъпки, ето кои са те:

  1. Поставете се пред голямо огледало, така че да виждате цялото си тяло или поне частта, в която трябва да поставите корсета за отслабване (бюста, корема и бедрата).
  2. Овийте го около тялото си, като обърнете към себе си кукичките за закопчаване или ципа на модела, който сте избрали.
  3. Приемете естествена стойка, като сте изправени и без да придърпвате корема си, след това монтирайте корсета правилно, така че да ви е възможно най-удобно в дрехата, след което, завържете го!

След като вашият корсет е правилно монтиран около талията ви, сега ще трябва да знаете с какви видове дрехи да го носите ежедневно и при какви обстоятелства.

С какво да носите този корсет за намаляване на талията

За да носите корсета за намаляване на талията ежедневно, имате няколко възможности за избор, но това ще се основава единствено на вашия ритъм на живот.

A) Корсет за отслабване със свободни дрехи

За всички онези, които искат да носят корсета си на работа, на разходки с приятелки, за вечерно излизане и всички други ситуации, които биха означавали, че не искате никой да ви види с този стил аксесоар, тогава най-добре би било да го скриете под дрехите си.

За да направите това, изберетесвободни дрехи, без да изглеждате и като балон с горещ въздух, например лека, леко плаваща тениска или топ.

Още повече, ако климатът и температурата позволяват, тогава носете я с малко яке, блейзър или сако.

Избягвайте клинове, топове, бюстиета и други плътно прилепнали дрехи.

Б) Отслабващ аксесоар с тесни дрехи.

На някои места не е шокиращо или смущаващо да носите отслабващия си корсет с тесни дрехи, като във фитнес залите например. Точно на тези места е препоръчително да използвате пълноценно потенциала на този аксесоар и да се възползвате от всичките му предимства.

За да се чувствате комфортно по време на упражненията си, можете да носите корсета за отслабване с легени, върху потник или тениска.

Ще избегнете дразненето, което понякога се получава от контакта между кожата и корсета. Ще получите същите резултати, независимо от факта, че той е разположен върху дрехите ви.

Колко дълго трябва да използвате тази дреха, за да отслабнете?“

Въпросът, който възниква най-често, несъмнено е „колко дълго трябва да използвате корсета за отслабване, за да постигнете резултати?
“ и за да отговорим на него по много прост начин, така че всеки да може да го разбере, ние го обобщихме за вас с няколко думи: ВСЕКИ ДЕН!

Въпреки че това вече може да деморализира по-малко смелите от вас, това е просто реалността на един процес, който работи отлично заелиминиране на мазнините.

Всъщност, колкото повече го носите, толкова повече положителни резултати ще получите, но внимавайте да не объркате това да го носите всеки ден с това да го носите през целия ден, тъй като това са две напълно различни неща.

За да бъдете честни, трябва да спазвате време на употреба на ден, което е в рамките на 4h до максимум 6h, за да не си причините здравословни проблеми от носенето на вашия слимър.

Поради това ще трябва да го носите всеки изминал ден, докато постигнете своите резултати и без да превишавате позволеното време.

Какви резултати ще получите от носенето на този вид корсет?

Със своето ежедневно носене можете да започнете да отслабвате още през първите няколко дни, което е наистина мотивиращо. След това, след 3 месеца употреба, ще сте свалили от порядъка на 6 до 10 килограма, като имайте предвид, че това ще зависи и от начина ви на хранене и от хигиената на начина ви на живот :

  • хранене
  • Прием
    на храна

    сън
  • спорт

Ако успеете да съберете и да се придържате към тези три основни неща, то можете да сте сигурни в едно и то е, че килограмите ви няма да издържат на такава комбинация много дълго време.

Единственият проблем е, че за много хора е
трудно да поддържат такава строгост и за съжаление същите тези хора страдат, когато не успеят да отслабнат.

За да ви помогнем, ви предлагаме еднамалка програма за 1 седмица, която ще ви помогне да определите дали този процес на отслабване е за вас или не!

Тествайте корсета за отслабване за 1 седмица

В рамките на 7 дни от получаването на корсета за отслабване у дома ще можете да разберете дали този начин на отслабване е подходящ за Вас, но моля, не тренирайте прекалено много през тези 7 дни.

Ден 1: Свикване с носенето на отслабваща дреха

За начало носете отслабващата дреха в продължение на 2 часа през първия ден. Тази продължителност може да бъде коригирана в зависимост от индивидуалните нужди. Можете да изберете 2 или 3 часа през първите 3 дни.

Ден 2: Облечете коремния колан за 3 часа

Носете коремния колан за 3 часа днес. Ако сте начинаещ, бъдете готови да се чувствате ограничени. Тялото ви ще свикне с него бързо. Не се насилвайте и се вслушвайте в тялото си, ако почувствате болка или притискане, свалете редуктора на талията.

По време на носенето на корсета за отслабване се опитайте да започнете програма за упражнения, например пилатес или основно разтягане, за да подготвите тялото за по-дълги упражнения.

Ден 3: корсет за отслабване + кардио

Продължете да се разтягате и се опитайте да включите 12 минути кардио.

В този момент можете да увеличите времето, през което носите този аксесоар, без да превишавате 6 часа. Колкото по-дълго можете да носите комфортно колан за корем, толкова по-ефектни ще са резултатите.

Ден 4: Поддържане на колана за корем в продължение на 4 часа

На този етап ще трябва да носите колан за корем в продължение на 4часа дневно.

Най-хубавото нещо при носенето на колана за талия е как компресията влияе на хранителните ви навици. Когато носите корсета, ще забележите, че не можете да ядете големи количества храна, защото стомахът ви е свит. Това е още едно здравословно предимство на тези продукти за потискане на апетита.

Ден 5: 20 мин. кардио + спортен корсет

Когато тренировката за талия се комбинира със здравословна диета и упражнения, резултатите са невероятни. Смаляващият ръкав е мощен инструмент, който може да се използва за насърчаване на загубата на тегло. Той също така ще ви даде увереност да възприемете по-здравословен начин на живот.

Вашата цел днес трябва да бъде 6 часа носене. Наблегнете на кардиото до 20 минути и се хранете правилно.

Ден 6: Опитайте да задържите корсета за отслабване 6 часа + балансирано хранене

Отсега би трябвало да се чувствате по-комфортно в корсета за талия и да забелязвате, че той се отпуска все повече. Затегнете закопчалката, ако коланът на талията ви се смъква. Това е
добър знак.

Ако успеете да го носите 6 часа на ден, и включите добра диета и упражнения, ще ви харесат невероятните резултати, които ще получите.

Ден 7: Край на адаптацията

Успешно сте завършили 7-те дни и сега носите коремния колан 6 часа на ден,в продължение на поне 8 седмици.

От друга страна, ядете по-малко и се храните по-добре. В
идеалния случай сте свикнали с кратките моменти на упражнения и вече сте готови да правите по-интензивни програми за кардио и силови тренировки.

Ако не, продължете в малко интензивен ритъм всички тези малки упражнения, докато достигнете нивото от 7-ия ден. Имайте предвид, че тялото на всяка жена е различно. Много фактори определят колко бързо ще се свие талията ви.

Жените с по-голяма талия изглежда виждат видими резултати по-рано, отколкото да речем жена, която има малко мазнини или е изключително тонизирана.

Не забравяйте, че „тренирате“ тялото си да се оформи самостоятелно; това може да отнеме последователност и време.

Въпроси, които често ни задават!

1) Мога ли да отслабна в областта на долната част на корема?

Ефективно, ако имате по-дълъг торс или увиснал корем, отслабващият колан с ципове, кукички и капси с 3 реда ще ви позволи да отслабнете от долната част на корема. Независимо от това, правилната диета е тази, която ще има решаващо значение за цялостната загуба на мазнини в тази област на тялото.

2) Мога ли да спя в корсета си за отслабване?“

Въпреки че не се препоръчва да се спи в компресивна дреха, някои хора го правят. Това не е препоръчително по здравословни причини, тъй като тялото трябва да се отдели от редуктора на талията и не забравяйте, че не трябва да превишавате повече от 6 часа от използването му.

3) Как да се грижим за дрехата за отслабване

Вашият колан за отслабване трябва да се пере само на ръка, тъй като всеки друг метод ще повреди дрехата. Изпирайте изделието поне 3 пъти седмично. Увеличете това количество, ако тренирате с дрехата всеки ден.

Общение

Накрая ви предлагаме да намерите най-добрите корсети за отслабване в колекция, която разполага с няколко различни модела, които наистина ще ви помогнат да отслабнете, като коланчета за отслабване, корсети за отслабване, оформящи бикини и корсети за плосък корем.

Отделете време, за да изберете този, който смятате, че е най-добър за вас, и бъдете смели в бъдещото си отслабване!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *