Как се обличате с корсет?

Накрая разбрахте какви са актуалните тенденции, като открихте, че корсетите са се превърнали вмода, която не трябва да се пропуска, така че ето как да ги носите!

На първо място трябва да знаете едно съществено нещо за тази нова тенденция – днешните корсети не са това, което са носели жените от определена епоха, въпреки че много от тях са запазили основната си способност, а именно да изтъняват женските фигури, като предлагат стройно и оформено тяло.

В днешно време по-голямата част от тях демонстрират елегантност, идваща от съвсем различната им кройка!

Стара модна дреха!

Турнето на Мадона „Blond Ambition“ през лятото на 1990 г. изтласка корсета на преден план в модата и то не в лошия смисъл на думата.

Фактът, че този стил на облекло се завръща на мода, се дължи на влиянието, което тези звезди оказват върху света , тъй като с високия си профил те са в състояние да поставят началото на всякакъв вид тенденции.

Както и Кардашиян и други мегазвезди, които използват корсета за агресивно и неестествено стягане на талията.

Не е чудно, че той има репутацията на облекло, което силно модифицира женските тела, когато виждаме впечатляващите резултати, които осигурява на тези, които са имали възможността да го носят, което го е направило толкова известен в своето време.

Още повече, че новите модели на талията са много по-елегантни и придават ослепителен чар на тези, които ги носят, придавайки им статут на модерна дреха.

Не е необходимо обаче да имате гола кожа или лакирана кожа, за да изглеждате добре с този вид облекло. За да се облечете с корсет, трябва да го комбинирате с други стилове дрехи, които ще ви помогнат да го подчертаете в пъти., като внимавате все пак ⚠️ те да не привличат повече внимание към себе си, отколкото към вашия корсет за талия, тъй като важното е да подчертаете очарованието на корсета, а не на другите дрехи, които по принцип са там само за да допълват красотата му.

За да направите това, облечете се с дънки, панталони, поли, рокли и къси панталони с висока талия, които не са с атрактивни шарки, а в обикновени, семпли цветове.

1) Носете корсета си за талия като колан

Ако само мисълта за носене на пълен корсет ви кара да се чувствате зле, не го
насилвайте. Ако се чувствате неудобно в корсета, със сигурност ще се чувствате неудобно и в него.

Алтернативно можете да излезете от зоната си на комфорт, като експериментирате с колан за корсет. Особеното при този елемент е, че той навлиза в територията на корсетите, без да е толкова пресилен, колкото едноименния
си модел.

Той обаче все пак ще ви помогне да очертаете корема си и може да създаде превъзходна дефиниция, ако носите дрехи, които са малко по-свободни или обемни. Ето
защо, носейки я с рокля с тишърт и дълги ботуши , можете да постигнете модерен, шикозен стил!

За визия, която е едновременно класическа и закачлива, опитайте тази версия на корсетния колан, носен от Кайли Дженър на талията!

2) Поставете корсета върху рокля

Най-вече върху рокля? Да! Това е един от най-ефективните начини да носите това деликатно изделие. Ключът към успеха е изборът на правилния силует на роклята.

Този навик е естествено стегнат работи както с прилепнали, така и с разкроени рокли. Последните са добър избор, ако искате да добавите нещо малко неочаквано към визията си.

Носете корсет върху роклята си, за да изглеждате елегантно!

Изборът на корсет върху рокля по тялото е стратегия, запазена за по-смелите модници. Все пак ще обръщате глави, така че това е невероятен вариант за парти. Не забравяйте,
че не се ограничавате и до стандартния корсет.

3) Съчетайте редуктора на талията си с гащеризон.

Можете да добавите много очарователен щрих и към обикновен гащеризон, като добавите корсет под бюста, който се поставя под бюста в областта нанад бюста.

Виждали сме този стил на жени по специални поводи като сватбите защото дори и като гост, тази церемония изисква минимална уравновесеност и елегантност.

В резултат на това комбинацията от корсет и гащеризон придава визия, напълно подходяща за този вид събитие.

4) Корсетът ви с риза с копчета

Не е задължително да показвате корсета си от всеки ъгъл. Напълно можете да подходите по-дискретно, като го пробвате под блуза, която е безупречна.

Оставете няколко разкопчани копчета, така че бюстът ви да изпъкне, придавайки шикозен, модерен и лесен за носене ефект.

Акорсет върху риза изглежда очарователно!

За по-смел подход можете също такада носите корсета върху риза с копчета. Горнището трябва да е по-прилепнало, за да не се чувствате прекалено стегнати под това елегантно изделие.

5) Корсет с дънки!

Забавно нещо се случва, когато даден стил стане модерен: дизайнерите започват да включват този модерен елемент във всичко.

Огледайте се малко в любимите си онлайн магазини за дрехи и ще видите характеристиките на новите корсети, които са напълно различни от тези в миналото, което позволява да се получат уникални модели с оригинални кройки!

А corset femme a la mode с дънки може да промени изцяло стила ви!

Този модел корсет е идеален с дънки за ежедневните ви излизания, за модерни вечери или дори, за срещи. С този модерен стил ще постигнете лъчезарен, причудлив вид.

6) Не го носете с клинове

Клиновете имат своето място, но това място не е с къс, тесен, разкриващ топ. Съчетаването на прилепнало по кожата долнище с дантелен топ, с който буквално сте напълнели, е приемливо само ако отивате на парти за Хелоуин. Всъщност, забравете за това. Това дори е лоша визия за Хелоуин.

По-добър вариант? Опитайте да носите малък топ с панталони с талия до чантата или с широки, плавни панталони. Това създава баланс и вероятно ще изглежда много по-ласкаво. Още по-добре е, ако подхлъзнете тениска отдолу, за да елиминирате напълно претрупаната визия.

Заключение

Както виждате, за дасе обличате с корсет, са ви необходими дрехи, които подчертават очарованието му, защото в противен случай няма да постигнете модерен стил.

Някои модели корсети са много модерни и могат лесно да се носят с къси панталони, рокли и дънки , докато други, по-точно тези с връзки на гърба, се носят върху други дрехи, като например свободни тениски или дълги рокли с волани, тъй като не са предназначени да се обличат по същия начин като обикновена горна част.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *