Как да носите бюстие?

В много елегантния свят на жените някои дрехи и аксесоари придават шикозен и секси вид на тези, които ги носят!

Ние сме се специализирали в един от тях и по-точно в стила бюстие.

За да кажем истината, той се е превърнал в еталон в света на модата и то благодарение на очарованието му, идващо от старите времена, допълнено с модерния стил на днешния ден.

За да разберем как да подчертаем неустоимия чар на бюстие, нашите стилисти се срещнаха с няколко модни специалисти, за да сравнят опита си по отношение на тази великолепна част от облеклото!

Какво е бюстие?

Бюстие е бельо за жени, което здраво придържа бюста.

Всъщност е имало време, когато благородните жени от Ренесанса, е трябвало да отразяват „изправеността“ в поведението си, като са били учтиви, но и на физическо ниво, като винаги са стояли прави и са показвали тънката си талия.

В резултат на това, когато днес големите гърди доминират в еротичните конотации, в епохата на Ренесанса физическата привлекателност е била съсредоточена единствено върху тънката талия, тъй като този елегантен силует е бил високо ценен от мъжете по онова време.

В днешно време нещата са се променили много, тъй като това, което по принцип е било облекло за поддържане на женските гърди, както и за предлагане на първичния им вид, се е превърнало в много модерно облекло, след няколко години еволюция.

Най-вече се появиха корсетът може да се носи с много различни стилове, той е известен още като костюм и се развива с течение на времето, превръщайки се в секси бельо, след това в елегантен топ, после във вечерно облекло и т.н….

Накрая, големият корсет се превръща във все по-важна част от женския дрескод и може да се носи по много различни начини. Ето
защо е важно да знаете с какви дрехи ще можете да демонстрирате тази бъдеща част от гардероба си!

С какво да носите бюстие?

Както видяхме по-рано, бюстие е производно на традиционния корсет и се предлага в различни цветове, но и в различни стилове.

Освен това не е нужно просто да го обличате с някакви други дрехи, за да се възползвате максимално от очарованието му, което след това естествено ще увеличи вашето собствено! Така че, за да подчертаете красотата и елегантността на бюстието, ще трябва да го носите с тесни дънки или дори с дънки с висока талия.

Още повече, то може да бъде придружено и от малко кожено яке, което да покрива раменете ви, ако търсите по-скоро шикозен външен вид, който не е толкова фокусиран върху сексапилната страна.

За да ви помогнем да видите нещата по-ясно, ето списък на различните дрехи, с които да носите този модерен тоалет!

Носене на черно бюстие и панталони с висока талия

Подобно на бюстие, панталоните с висока талия се завръщат с голяма сила в света на модата. Дизайнът му напълно отговаря на критериите, които търсим, за да подчертаем очарованието на бюстие в черен цвят.

Височината на дънките трябва да е на нивото на пъпа, за да може наистина да покаже своя стил, така че само няколко сантиметра от кожата ви ще разделят тези два елемента, позволявайки на изявата на бюста ви и цялата елегантност, която идва с него, да се покаже в близък план.

Тази дреха обаче не е единствената, която отговаря на харизмата на бюстието, тъй като и други видове дънки са способни да внесат тази нотка на оригиналност при жените, които обичат модата!

Спарете елегантно бюстие със Slim дънки

С skinny дънки е малко по-различно, но нищо не ви пречи да постигнете все пак много модерна визия. Кройката на se type de jean подчертава дължината на краката ви и прави визията по-шикозна.

Така че е интересно да съчетаете елегантно бюстие с този стил панталон, знаейки, че другите елементи, които ще допълнят вашия дрескод, като сако например, само ще увеличат елегантността, идваща от комбинацията бюстие и тънки дънки!

Кожено яке и бяло бюстие

След като избрахте ансамбъла, който най-добре отговаря на очакванията ви по отношение на предпочитания от вас стил дънки, сега е време да се заемете с темата за якетата, тъй като те също могат да играят важна роля в цялостната ви визия.

Всъщност само няколко стила могат да се носят с бяло бюстие,като например коженото яке с кройка на блейзър, което е идеално за небрежен, но същевременно елегантен външен вид.

Това обаче, което наистина придава много елегантен вид, си остава смокинг сакото от плат, тъй като неговата права кройка наистина прави разлика.

Червено бюстие и сако за костюм

Не можем да пропуснем тази очевидност, покриването набюстие червено с възвишено сако за костюм безспорно е перфектна комбинация.

Отдел, много желан от звездите и не без основание, той придава на притежателката си, престиж по отношение на стила й, който от своя страна като цяло отразява личността и вкусовете на притежателката си.

С други думи, можете да се възползвате от очарованието на тази дреха, за да придружите бюстие на вечерно парти. Ще пристигнете с много шикозен външен вид, предизвиквайки всички конкурентки, които също се опитват да постигнат тази цел.

Красиво бюстие върху рокля

За разходка в красивите летни дни приемането на дантелено бюстие върху много красива рокля е просто брилянтна идея.

Корсетът се превърна в много търсен моден аксесоар, а сериалът, предлаган от Netflix The Bridgerton Chronicle , задвижи този стил, като му върна голяма стойност. Преразглеждането на корсета, като го прави по-лек и по-малко потискащ, води до бюстие, което може да се носи върху плаваща рокля, което предава оригиналност във визуализацията на вашия стил.

Корсетното бюстие с пола

Някои жени обичат сексапилния аспект на женствеността и добре знаят, че няколко умели са в състояние да им помогнат да изразят този така търсен външен вид.

За да направите това, просто сглобете красивокорсетно бюстие спола, за да постигнете веднага бляскав и секси резултат, без да се страхувате, че ще преминете границата на вулгарността.

Носете топ с бюстие с къси панталони

Макар че на пръв поглед обличането с къси панталони може да изглежда скромно, обединяването на топ с бюстие с тази дреха, е композиция, която работи много добре.

И все пак е вярно, че краката ви са много по-показателни и това може да е елемент, който не съответства на начина ви на живот и дори на вкусовете ви, така че не се колебайте да изберете нещо друго.

Ако не, трябва да знаете, че този стил е идеален за всекидневни излизания, като ви дава възможност да се чувствате удобно и същевременно да останете съблазнителни.

За да завършите тоалета си, можете да добавите няколко модни аксесоара, които са също толкова красиви, колкото и вашето бюстие. Те просто трябва да подхождат на цветовете и дрехите, които сте решили да носите.

Идеалната чанта с бюстие

На първо място е най-добре да имате малка чанта, за да не претрупва образа, който създавате.

Тогава внимавайте за формата ѝ, която също може да бъде твърде привличаща вниманието, като напълно пренебрегнете това, което наистина искате да покажете – вашето бюстие!

Високи токчета с вечерно бюстие

За завършек съчетайте вечерното бюстие с високи токчета. Ще
трябва много внимателно да изберете кои от тях ще са най-подходящи да придружат елегантния ви, но преди всичко съблазнителен тоалет!

Сатенено бюстие с цветно сако!

Носете корсет без презрамки с панталон от плат

Носете яке от деним с шикозно черно бюстие

Съчетаване на бял топ без презрамки с дънки с висока талия и ботуши

Носене на черен топ без презрамки с дънки с висока талия и токчета

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *